Montse MirallesCurrículum

 

 

 

 

ESTUDIS REALITZATS

Interpretació amb  Carlo Gandolfo, John Strasberg, James de Paul, Dominique de Fazio, Bob MacAndrew, Eduardo Daulte.

Dicció i vers amb: Esteve Polls y Salvador Oliva. Técnica Meisner con Javier Galito-Cava. Master de Camera (Luis Gimeno, Carlos Manzanares, Carmen Utrilla i Laura Caballero)

Veu, cant i música al Conservatori del Liceu, Alfons Miró, Lídia González, Hellen Gallagher, Paul Farrington (Voice Craft), Cristine Adaire (Met. Linklater), Coralina Colom.

 

ALGUNES FEINES REALITZADES:

 

TEATRE

Testimoni de càrrec (Teatre del Raval), El somni de nit de Sant Joan (Nau Ivanow), L’auca del Senyor Esteve (T. Romea), El violinista sobre el tejado, (Madrid y Barcelona)  La dama enamorada (T. LLiure) En la ardiente oscuridad, (Méjico, Israel, Madrid, Barcelona), Sota el bosc lacti, L’augment, (Grec i Teatreneu), Ram de Mar, (TNC), El ventall de Lady Windermeer (TNC).

 

CINEMA I TV

Herederos de la tierra, Tros, Acacias 38, Cuéntame,, Com si fos ahir, Cites, Polseres vermelles, Operación Malaya, La que se avecina, Hospital Central, Porca Miseria, Vent del Pla. De moda. Transfuga. La Mary. Laberint d'ombres.  Maki Navaja. La moños. De professió  API. Todo falso. Prêt a porter. Vostè Jutja. L'auca del senyor  Esteve. El prou de les dones. El bigote de Babel.  Una historia particular. El planeta imaginario. El Doctor Caparrós. Secta siniestra. Inclinación sexual al desnudo. Perros callejeros II. Los sueños húmedos de Patricia Jugando a papás. Los bingueros. En qué lío me han metido.

 

DOBLATGE

Treballa habitualment en doblatge com actriu, directora i adaptadora de diàlegs. També posa veu a falques i anuncis publicitaris.

 

 

PEDAGOGIA

2002/2020  EOLIA+ tricicle + dagoll dagom. Cap de Dp. Doblatge)

2020/2021 Escola de doblaje 35 MM

2010/2011 Museo del cinema de Girona

2008/2010 ESADIB Escolala Superior d’Art Dramàtic de Balears. Dpto. Interpretació

1991/1999 Institut del Teatre de Barcelona. Dp. de Veu